Vidimo se na ZeGeVege festivalu!

Zagrebački Trg bana Jelačića bit će u petak 4. rujna (9-21 sat) i subotu 5. rujna 2015. (9-19 sati) središte brojnih zabavnih i edukativnih sadržaja. Saznajte koje su prednosti veganske prehrane i što je održivo življenje, prolistajte dobru kuharicu, pojedite veganski kebab, kupite vegansku češnjovku, pronađite prirodno sjeme, prijavite se na Vege izazov, zasladite se stevijom, nasmijte se maskotama Mrkviću i Graškiću, zavirite u Vege izlog, nađite svojeg Vegan Buddyja ili naučite kako pohati bez jaja. Ne propustite niti provozati se električnim romobilom, osvojiti profi sokovnik ili neku drugu nagradu, upoznati vegana koji podiže 550 kg tereta, poslušati predavanje o ekološkom otisku ili sjesti kod bana Jelačića i popiti kavu sa sojinim mlijekom. Obiđite 100 izlagača zdrave hrane, ekoloških proizvoda i inovacija te kozmetike koja nije testirana na životinjama, i prepustite se glazbenom odabiru DJ-a, zaplešite uz taktove popularne, hip-hop i rock-glazbe, uživajte u glazbenim nastupima i plesnim točkama svih izvođača koji će se pobrinuti za veseo i raznovrstan program. Svi ste dobrodošli, i kao posjetitelji i kao volonteri ako želite aktivno sudjelovati u organizaciji ZeGeVegea!

trace affiliate link | New Releases Nike