Powered byInfoNET

17.09.2010

Već treću godinu za redom udruga Prijatelji životinja organizira i poziva na ZeGeVege festival održivog življenja

- Prošle godine ZeGeVege posjetilo je više od 15.000 građana. Provjerite zašto i ne propustite ovogodišnji bogat cjelodnevni program!

Cilj ovog jedinstvenog festivala jest upoznati građane s mogućnošću življenja na održivi, ekološki i zdraviji način kojim se pri korištenju prirodnih resursa u svrhu ispunjavanja ljudskih potreba ne narušavaju okoliš, život ostalih životinja i dobrobit drugih ljudi.

bridge media | Patike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Iicf
Pogledajte recept
10.09.2010

Najavljujući veliki festival održivog življenja ZeGeVege održava se vege radionica kuhanja na otvorenom

- Pozivaju se građani na besplatnu radionicu na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava

Kako bi najavili ZeGeVege festival održivog življenja Prijatelji životinja organiziraju zanimljivu vege radionicu kuhanja koja će se održati tjedan dana prije Festivala, u petak, 10. rujna na Trgu kralja Tomislava te pozivaju građane da pogledaju jedinstveni prikaz stvaranja raznih veganskih jela koja će moći i degustirati.

Authentic Sneakers | Saucony Lanzar JAV 2 - Unisex , Worldarchitecturefestival
Pogledajte recept
21.06.2010

U sklopu kampanje Zeleni ponedjeljak Prijatelji životinja pokrenuli on-line vege vodič s oko tisuću proizvoda biljnoga podrijetla

Na prvi dan ljeta, 21. lipnja, u 12 sati, na Trgu bana Jelačića Prijatelji životinja dijeljenjem veganskih pita, sendviča, voća, muffina i drugih kolača poticali su građane da se pridruže kampanji Zeleni ponedjeljak, odnosno da barem jedan dan u tjednu, ponedjeljkom, jedu samo namirnice biljnoga podrijetla.

Iako je prvi dan ljeta, kiša i niske temperature ukazuju na klimatske promjene koje su nastale zbog ljudskog utjecaja na prirodu. Upravo kampanja Zeleni ponedjeljak potiče građane da promjenom svojih svakodnevnih prehrambenih navika utječu na smanjenje uništavanja okoliša, a time i klimatskih promjena.

Sports News | adidas poccnr jumper dress pants size
Pogledajte recept