Powered byInfoNET

14.10.2011

Udruga Prijatelji životinja organizira jedinstven, edukativan i zanimljiv program te poziva na četvrti po redu ZeGeVege festival!

- Posebna gošća Heather Mills; pridružuju se i Fani Stipković, Luka Nižetić, Lea Dekleva, Petra Nižetić, Renata Sopek…

Uz desetu obljetnicu rada, udruga Prijatelji životinja ove godine, 14. i 15. listopada na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, organizira još raznovrsniji ZeGeVege festival održivog življenja. Građani u Hrvatskoj prepoznali su vrijednosti ZeGeVege festivala, kojim se žele predstaviti brojni načini korištenja za život neophodnih prirodnih resursa, a bez uništavanja okoliša, ugrožavanja životinja i dobrobiti drugih ljudi. Ono što ZeGeVege festival čini jedinstvenim jest i to što svi proizvodi koji se izlažu i promoviraju ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, i nisu testirani na životinjama.

Nike air jordan Sneakers | Air Jordan 1 Retro High OG 'University Blue' — Ietp
Pogledajte recept
23.09.2011

Renata Sopek u kampanji Zeleni ponedjeljak

- Poznata fit voditeljica poziva građane na zdravu prehranu voćem i povrćem

Udruga Prijatelji životinja pokrenula je prošle godine, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, dugogodišnju kampanju Zeleni ponedjeljak. Time se je pridružila međunarodnoj kampanji koja se trenutno provodi u preko 20 zemalja svijeta i širi se dalje! Cilj kampanje je pomoći ljudima da poboljšaju svoje zdravlje i zdravlje okoliša prelaskom barem jedan dan u tjednu na prehranu namirnicama biljnog podrijetla. Ta jednostavna poruka omogućava svakome da obogati svoj stol omiljenim jelima na biljnoj osnovi te da istraži dobrobiti bezmesne prehrane na vlastito zdravlje.

Sports Shoes | Nike Air Max 270 - Deine Größe bis zu 70% günstiger
Pogledajte recept