Powered byInfoNET

09.08.2012

Prijatelji životinja najavljuju peti po redu, sadržajno bogatiji i još zanimljiviji ZeGeVege Festival održivog življenja.

- 7. i 8.9.2012., Trg bana Jelačića: brojni izlagači i izvođači, zdrava hrana, privlačne nagrade, radionica kuhanja, besplatno šminkanje i masaže...

Udruga Prijatelji životinja ove godine organizira peti po redu ZeGeVege festival održivog življenja, koji je po svojoj prepoznatljivosti i jedinstvenosti već postao željno iščekivani događaj ne samo u Zagrebu, već i na području čitave Hrvatske. Posjetitelje u petak, 7. rujna 2012. (9-21 sat) i u subotu, 8. rujna 2012. (9-17 sati), na Trgu bana Jelačića očekuju više od 50 domaćih i inozemnih izlagača, atraktivni izvođači koji će veselim ritmovima potaknuti na ples i pjesmu, brojne degustacije i raznolike nagrade, promotivne prodaje te razne edukativne i druge zabavne aktivnosti.

Best Authentic Sneakers | Saucony Lanzar JAV 2 - Unisex , Worldarchitecturefestival
Pogledajte recept
29.02.2012

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode pridružilo se inicijativi udruge Prijatelji životinja

- Djelatnici Ministarstva zaštite okoliša i prirode jedan dan u tjednu biraju isključivo bezmesna jela

Na prijedlog udruge Prijatelji životinja Ministarstvo zaštite okoliša i prirode pridružilo se kampanji 'Zeleni ponedjeljak'. Djelatnici i djelatnice Ministarstva jedan dan u tjednu na jelovniku restorana Ministarstva mogu izabrati isključivo bezmesna jela.

Među glavnim razlozima za pridruživanje ovoj kampanji je činjenica da značajno onečišćenje okoliša dolazi iz stočarske industrije te je upravo ta industrija među najvećim generatorima stakleničkih plinova koji izravno utječu na klimatske promjene.

Nike Sneakers | New Releases Nike
Pogledajte recept