Prijavite se na radionicu kuhanja

Od ove subote, 15. studenoga s početkom u 10:30, Prijatelji životinja opet nastavljaju s radionicama kuhanja za odrasle na kojima će zainteresirani moći naučiti više o pripremi zdrave i ukusne hrane, temeljene na namirnicama biljnoga podrijetla. Radionice su zamišljene tako da se uz druženje i ležerno ozračje zajedno prođe kroz pripremu i spremanje namirnica te kroz razgovor i praktičan rad stekne osnovno znanje o namirnicama i njihovoj pripremi. Sve što se pripremi na radionici na kraju će se moći degustirati, a ove subote na jelovniku će se naći krem juha, pašticada sa sejtanom i čokoladni kolač. Radionica se održava u prostorijama Prijatelja životinja u Jurišićevoj 25 u Zagrebu. Kako bismo pokrili same troškove održavanja radionice i kupnje namirnica, molimo polaznike koji se prijave da nam pomognu minimalnom donacijom od 80 kuna po osobi odnosno 50 kuna za naše članove koji su uplatili godišnju članarinu. Prijaviti se možete ovdje.